citroenlimonade

John

Posted on: October 20, 2015

Op vrijdagavond in de trein naar huis luisterde ik mee* met een beller en hoorde het volgende:
“Ha John. John? Hallo?”
“John, met mij. Hallo? John? Kun je mij horen?”
“Ja John, je viel net weg. John? Hallo?”
“Marco, met mij. John probeert mij de hele tijd te bellen maar ik versta hem niet en ik denk dat hij mij ook niet hoort; is hij bij jou? Oke, dan probeer ik die.”
“Ha Luuk, is John bij jou? Ja hij loopt mij de hele tijd te proberen te bellen maar z’n telefoon doet het niet goed. Op werk? Dan probeer ik het daar even.”
“Danny, met mij. Ja, ik ben op zoek naar John. Luuk zegt dat die nog bij jou is? Oke, zeg ‘m maar dat z’n mobiel het niet doet en dat ‘ie mij dan met de vaste lijn moet bellen.”
“Hey John. Ja joh, hoorde je mij nou niet ofzo? Ik hoorde jou heel slecht. Nee, de anderen kon ik wel gewoon bellen. Ik bel je nou toch ook gewoon goed? En wat was er nou dan eigenlijk? Oh ja, dat ligt in het kantoor van Anita. Ja, die is al met weekend maar je kan er wel bij want het zit in het blauwe bakje op het bureau. Het ligt bovenop. Nee, het blauwe bakje. Sta je wel op de kamer van Aniet dan? Nou, die heb van die bakjes op d’r bureau: twee of drie rode ofzo, een zwarte en een blauwe. Ja, dan moet je in die blauwe kijken. Oke, fijn weekend.”
“Ha Luuk, ja da’s gelukt hoor. Nee joh; hij moest z’n verlofbriefje nog tekenen, dat had ik al bij Aniet gelegd.”

*ik stond in het halletje en deze meneer stond daar ook. Hij sprak nogal luid waardoor er niet aan te ontkomen was maar het gekke was: ik wilde alleen nog maar weten of hij John te pakken zou krijgen voordat we Rotterdam Centraal binnen zouden rijden. Als de ontknoping van een film gebeurde dat nog net op tijd want anders had ik waarschijnlijk het hele weekend aan John en het mysterie rond zijn dringende telefoontje zitten denken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements

  • None
  • citroenlimonade7: Was geen excuus hoor; maar gewoon vergeten te noteren en nu kan ik niet alsnog terugbladeren om een zin uit te zoeken. Mocht jij iets moois tegenkomen
  • henny westerveen: nou ja zeg mijn boek [😜] ik moet het dus wel gaan lezen nu. er zat trouwens helemaal gaan dwang om het in te leveren bij mij hoor, dat was een
  • henny: Nee, Geef mij maar Rotterdammers

Categories

%d bloggers like this: