citroenlimonade

Vandaag is rood

Posted on: May 1, 2013

Wat blijkt; niet iedereen lag vandaag bij te komen van dat ene glaasje oranjebitter te veel van gisteren. De socialisten onder ons verzamelden zich om spandoeken te knutselen en marsliederen te oefenen. En dat eindigde in de jaarlijkse 1-mei-mars van onze communistische vrienden.
In deze kapitalistisch democratische samenleving betekende dat dat mensen zich op hun balkons verzamelden om te kijken naar de met vlaggen zwaaiende marxisten en trommelende leninisten die het verkeer stil mochten leggen en nu bij het stadhuis luid hun politieke visies staan te verkondigen. Ieder z’n ding; is dat niet mooi?

 “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.”
~ Winston Churchill

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements

  • None
  • citroenlimonade7: Was geen excuus hoor; maar gewoon vergeten te noteren en nu kan ik niet alsnog terugbladeren om een zin uit te zoeken. Mocht jij iets moois tegenkomen
  • henny westerveen: nou ja zeg mijn boek [😜] ik moet het dus wel gaan lezen nu. er zat trouwens helemaal gaan dwang om het in te leveren bij mij hoor, dat was een
  • henny: Nee, Geef mij maar Rotterdammers

Categories

%d bloggers like this: